top of page

KLUBBKVELDER

Leder for barneklubben (5. - 7. klasse)

Lewi Lie Uberg

Telefonnummer 950 02 946
E-post

Leder for ungdomsklubben (8. - 10. klasse)

Cathrin Bjørnsen

Telefonnummer 917 34 166
E-post

 

Barneklubben

Vi treffes annen hver fredag (partallsukene) i Myra grendehus fra kl. 18.00 - 20.00. Barneklubben er for barn i 5., 6., og 7. trinn. Vi har alltid flere voksne tilstede. Barn som ikke bor i Myra er også velkomne. På klubbkveld har vi for eksempel kiosk, utlån av spill, åpen gymsal, bordtennis m.m. Enkelte ganger har vi uteaktiviteter som for eksempel ridning på ponni, matlaging på bål, aking m.m. Følg gjerne Facebook-gruppen til barneklubben for jevnlige oppdateringer.

 

Ungdomsklubben
Vi treffes annen hver fredag (oddetallsuker) i Myra grendehus fra kl. 18.00 - 22.00. Ungdomsklubben er for ungdommer mellom 13 og 17 år. Du kan komme fra og med det året du fyller 13 år. Vi har alltid trygge voksne tilstede. Våre klubbkvelder er rusfrie. Ungdom som ikke bor i Myra er også velkomne. Hver klubbkveld har vi åpen kiosk, utlån av spill, åpen gymsal, bordtennis m.m. Følg gjerne
ungdomsklubben i egen Facebook-gruppe og på Snapchat for påminnelser og viktige oppdateringer.

Pris

Det er ikke egen kontingent for barn- eller ungdomsklubben i MUIL, men vi vil gjerne at du har person- eller familiemedlemskap i klubben. Les mer her.

Barneidrett: Welcome
bottom of page